Viser alle 21 resultater

La Dehesa Ildfast Form Ø18x4cm

35 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form Ø12x3cm

20 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form Ø16×3,5cm

30 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Suppeskål Ø15×6,5cm 600ml

35 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Keramikk Skål Ø15x6cm 600ml

30 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form Ø18×7

45 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form Ø18x4cm

35 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Keramikk Skål Ø18×7,5cm 1L

50 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form Ø24x7cm

80 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form 26x19x5,5cm

90 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form Ø14×3,5

20 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form Ø28×6,5cm

80 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Fat 26x20x2,5cm

75 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form 18x14x5cm

55 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form Ø26×5,5cm

55 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form Ø24×5,5cm

50 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Ildfast Form Ø10×2,5

20 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv

La Dehesa Oval Ildfast Form 32x18x5cm

90 kr

Små og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.

Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).

Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte

Legg i handlekurv