La Dehesa Ildfast Form Ø18x4cm
35 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø12x3cm
20 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø16×3,5cm
30 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Suppeskål Ø15×6,5cm 600ml
35 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
Kinvara Tannpirkerholder 2pk
30 krTannpirkerboksen er designet med et lukkbart hull, som er praktisk og beskytter tannpirkerne mot skitt, rent og trygt.
Bare rist for en.
Cooke&Miller Glass Jar w/Spoon 225ml
30 krFlott for oppbevaring av innhold som urter og krydder, iskremstrøssel, sukker og mye mer.
Hver krukke har et lufttett kork lokk og en skje for å enkelt fjerne innholdet. Konstruert av slitesterkt klart glass som gjør det enkelt å se innholdet.
Cooke&Miller Glass Jar w/Ribbon 250ml Div.Farger
30 krHver glasskrukke rommer opptil 250 ml og inneholder en plastforsegling som sikrer at innholdet holdes ferskt.
Hver krukke er enkel å vedlikeholde siden krukken tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, kun lokket vaskes for hånd.
La Dehesa Ildfast Form Ø18×7
45 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Keramikk Skål Ø15x6cm 600ml
30 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø18x4cm
35 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Keramikk Skål Ø18×7,5cm 1L
50 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø24x7cm
80 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte