Cooke&Miller Gryte m/Lokk Ø20cm
140 krDenne kasserollen er laget for bruk med halogen, elektrisk, gass og keramiske kokeplater.
Hver kasserolle er laget av karbonstål med et non-stick PTFE-belegg. Den har et skåldebestandig håndtak og dampventilasjon i lokket.
Ikke egnet for oppvaskmaskin, men non-stick belegg gjør rengjøringen til en lek.
Cooke&Miller Chopping Mats Div.Farger
120 krTa matlagingen til neste nivå med disse kuttemattene.
Denne pakken med skjærematter kommer med fire fleksible skjærematter, som bidrar til å forhindre krysskontaminering mellom kjøtt, fjærfe, grønnsaker og oster.
Mattene har luktmotstand, en teksturert bakside for å redusere sklir, og har en skjæreflate av polyetylen som ikke vil sløve kniver.
Kun håndvask. Ikke egnet for oppvaskmaskin.
Cooke&Miller Double Oven Glove Div.Farger
90 krDisse doble ovnshanskene er tykke og ideelle for håndtering av varme kokekar og bakevarer.
Hver hanske har en slitesterk bomulls- og polyesterkonstruksjon med 100 % polyesterfyll og er komplett med et bokssydd mønster.
La Dehesa Ildfast Form 26x19x5,5cm
90 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Oval Ildfast Form 32x18x5cm
90 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø28×6,5cm
80 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø24x7cm
80 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Fat 26x20x2,5cm
75 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte