La Dehesa Ildfast Form Ø18x4cm
35 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø12x3cm
20 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø16×3,5cm
30 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Suppeskål Ø15×6,5cm 600ml
35 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Keramikk Skål Ø15x6cm 600ml
30 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø18×7
45 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø18x4cm
35 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Keramikk Skål Ø18×7,5cm 1L
50 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø24x7cm
80 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form 26x19x5,5cm
90 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø14×3,5
20 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø28×6,5cm
80 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Fat 26x20x2,5cm
75 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form 18x14x5cm
55 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø26×5,5cm
55 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø24×5,5cm
50 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Ildfast Form Ø10×2,5
20 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte
La Dehesa Oval Ildfast Form 32x18x5cm
90 krSmå og store terrakottaskåler er den mest typiske, spanske måten å servere mat på. Og de fungerer godt til all slags tapas eller mese, eller varme og kalde middagsretter. Terrakottaskåler gir spanske matanretninger et ekstra autentisk snitt.
Skålen er også ment brukt som ildfast form eller på kokeplaten. I så fall må den herdes før første bruk! Legg skålen i vann i noen timer (eller over natten). Fyll så skålen med vann og kok sakte opp på moderat varme. Deretter kan den brukes på normalt vis, også på høy varme (men den skal aldri varmes tom for innhold).
Egnet til elektriske kokeplater, gass, kull og for stekeovn. Eller til kalde serveringer.
Tåler 250 grader (gradvis)
Kjøles ned sakte